dscn0104

Sommer kommer, sommer kommer

Jun 1, 2014

57_2000672356

57_2031964696

57_1762802097

Jeg ønsker 1. juni og årets første sommerdag hjertlig velkommen! Jeg har så utrolig store forventninger til årets sommersesong, jeg kan nesten ikke vente! Allerede om en uke reiser jeg og mine tre søsken til Tyrkia og der skal vi storkose oss med både sol, bading, god mat og bittelitt alkohol (hihi). Det blir nok en uforglemmelig ferietur for oss alle sammen! :-)

Beklager så utrolig mye for dårlig blogging den siste tiden. Jeg har så alt for mye å gjøre med printbestillinger, redaktørjobb og hytteturer. Hehe! :-)

Kos dere masse i finværet fremover!! :D

Share
 • Marlene

  ååå, så herlig :-D håper dere får en fabelaktig tur ^^

 • Hild Frøya

  Jeg har også kjempestore forventninger til denne sommeren. Tror den kommer til å bli helt super . Du får storkose eg på ferie, og ta en dram for meg også. Kjoler kom forresten her om dagen, og de passa alle sammen, tusen takk :-)

 • Reidun Beate

  ÅH så utrolig bra at de passet!! :D Kjempefine kjoler å ha i sommer! :D

 • Synne

  Åh, for et flott sted! Dere kommer sikkert til å få en strålende tur. Jeg er også veldig glad for at juni er her, og jeg tror denne sommeren blir super!

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie