dscn0104

Now & Then

Dec 13, 2013

nowthen

Da jeg kom over dette innlegget på Miranti sin blogg, visste jeg med en gang at jeg måtte gjøre min egen versjon av hennes kreative mimreliste. Det hender titt og ofte at jeg blir litt nostalgisk hvor jeg lengter litt tilbake til “gamle dager”, da det var så å si ingen bekymringer. Likevell sitter jeg igjen med en ganske god følelse av selvrespekt etter å ha lest over min egen liste. Selv om noen punkter kanskje ikke har endret seg så mye, vil jeg påstå at jeg nå har prioriteringene mine på riktig sted og jeg har endelig funnet riktig vei i livet mitt.

Nåtid: 2013, 26 år >> Før: 1998 – starten av år 2002/03, alder 11 – 15 år

#Heiteste kjendis

Nå: Alex Pettyfer, Robert Pattinson og Liam Payne
Før: Nick Carter

#Ser jeg på

Nå: Sex & Singelliv, The Big Bang Theory, Frustrerte Fruer, PLL, The Vampire Diaries, SOA og Supernatural
Før: Dawsons Creek, Passions, Sunset Beach, Home & Away

#Hører jeg på

Nå: Miley Cyrus, Demi Lovato, Rihanna, Beyonce, Taylor Swift, P!nk (listepop)
Før: Backstreet Boys, N*Sync, Spice Girls, BeWitched, Caramel, Solid Base, Soda, Aqua

#Leser for tiden

Nå: Blogger, interiørmagasiner og mye “how to-bøker”
Før: Bøker fra Pennyklubben og TL-klubben

#Ultimate drømmejobb

Nå: Grafisk designer/forfatter
Før: Frisør

#Hårfrisyre

Nå: Langt, mørkebrunt og slitt
Før: Skulderlangt, helbleket (lekkert..)

#Hobbyer

Nå: Interiør, blogging, grafisk design, tegning, skrive og lese
Før: Tegne, skrive og gutter

#Oppførsel

Nå: Mer takknemlig og vet at jeg må jobbe hardt for å oppnå drømmene mine.
Før: Gjorde mange dumme valg, falt lett for gruppepress og tok skolen lite alvorlig.

#Drømmer/ambisjoner

Nå: Gjøre Epic Design og bloggen til en fulltidsjobb og oppleve mer av verden sammen med Miley.
Før: Alt jeg tenkte på var gutter rett og slett. Jeg var guttegal.

Jeg synes det var kjempemoro å fylle ut denne listen og vil av den enkle grunn utfordre fem av mine favorittbloggere til å gjøre det samme. Ida, Belinda, Maia, Rebekka og Tina. Dere må gjerne legge til noen punkter om dere vil!

Håper dette var morsom lesing for dere også! :-)

God helg!

Share

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie