Skikkelig “businesswoman”!

I morgen reiser jeg til Oslo på en “forretningsreise” for Femelle.no. Gleder meg utrolig mye. Har så mye jeg skal gjøre på 3 dager der.. Vet ikke hvordan jeg skal få tid til alt. Er nok fremme rundt 18:00 tiden i morgen. Bare rop ut hvis noen av dere lesere i Oslo vil møte meg på en sen middag. Vil gjerne treffe så mange som mulig nå når jeg først har muligheten!

Jeg skal til og med på Metrice klinikken for å teste ut deres slankemetode. Det blir spennende. Mange er nok kanskje litt kritiske til det, men jeg synes det er verdt et forsøk. Irlin og Christine har testet det ut før meg. Les gjerne hva de har skrevet om det ved å klikke på linkene.

På tirsdagsmorgenen kl. 10 skal jeg, Carina og Caroline på pressevisningen til “The Twilight Saga: Eclipse”. Det blir helt sinnsykt. Gleder meg så mye at jeg faktisk er nervøs! Senere på tirsdagskvelden blir det middag sammen med mange av skribentene til Femelle. Kjempekos!

Skal holde dere oppdatert mens jeg er i Oslo.

PS: Husk å rope ut om noen vil møtes. :)

Share

Comments

  1. says

    Så moro :D Let me know hvordan den slankemetoden funker :) Hadde jeg vært hjemme, hadde jeg uten tvil kommet til Oslo for å møte deg. Men det bel en spontan trip til Sverige for å være hos svigers en uke, siden vi ikke har noen ferie i sommer egentlig pga studiene. Men vi får se om vi ikke kan ta det igjen når jeg kommer hjem til Tr.heim i august :)

  2. says

    Så fin blogg du har :D Slenger meg på bloglovin’ din jeg :) Elsket designet ditt! Laget det selv?

Leave a Reply