dscn0104

Gjør noe for bloggen din i julen.

Dec 7, 2009

blogg

Share
 • Carina

  Hmm, veldig gode råd! Nå har jeg jo akkurat gjort om på bloggen min (igjen :P), men råd to og tre skal jeg absolutt prøve meg på!

 • Sandra Jeanette

  Du, jeg håper det er greit at jeg analyserer bloggen din til særemnet? :)

 • Lotte Anderssen

  herlig blogg du har! den ser utrolig profesjonell og ryddig ut. heldig!

 • kristin

  God idé! Det er veldig greit å friske opp bloggen en gang i blant :)

 • Tonje H

  Så lur idé! Skal prøve på det. Er ikke så flink med designet, men jeg prøver i alle fall. Tusen takk for gode tips!

 • Tone

  Sv: De finnes på engelsk også:) Det er absolutt verdt å lese dem!!

 • Tonje H

  Hmm, det var et veldig godt spørsmål. Det vet jeg faktisk ikke. De brøt jo opp fordi at han sluttet, men nå husker jeg ikke hvorfor. Skal prøve å google det.

 • Tonje H

  Det eneste jeg kan finne er “av personlige grunner”. Det sa deg kanskje ikke så mye ;p

 • Rita

  Synes ikke min blogg er noe flott :/
  Men supert at du skriver slikt som dette, kanskje jeg bare skal legge bloggen min bort ;)

 • Carina

  SV: Nei, det tror jeg ikke. Legg meg til da :D carina_behrens@hotmail.com

  Er ikke så alt for ofte pålogget, men blir sikkert litt nå i eksamensperioden :P

 • Sandra Jeanette

  Sv: særemne ja, du vet sånn norsk fordypningsoppgave. Har allerede valgt at jeg vil ha om blogging, siden det er noe jeg liker. Så sa læreren at det kunne være en idè å analysere en to-tre blogger. Og da fant jeg ut at det ville jo være en fordel om jeg analyserte en jeg har fulgt en stund. Og din blogg er en av de mest meningsfulle jeg vet om, så derfor valgte jeg deg. Hvem andre jeg skal ha er jeg ikke sikker på enda, tenkte kanskje noe så vanlig for Ulrikke Lund, eller Voe :) Men tenkte jeg nesten måtte spørre om lov først. Hihi.
  Så tusen takk! :D Gleder meg til å komme i gang med jobbingen.

 • Brita Melissa

  Snø på bloggen er passende til jul.

 • iiheartiit

  Veldig gode tips! Er nok lurt å ta en oppfriskning av og til, ja. Men du, jeg er skikkelig dårlig på design, det er litt pinlig :p Du nevnte at snille medbloggere kan hjelpe, har du tips om hvem som kan være interessert? :)

 • Deadbarbie

  Gode tips! :-D Jeg har gjort en liten designendring nå og faktisk gått gjennom gamle innlegg. Nå gjenstår det bare å få noe godt utav det ;)

 • Monica

  Så bra et initiativ. Tror jeg skal ta å gjøre noen endringer med bloggen min i tiden fremmover. I allefall utseendemessig :)

 • Monique Lund

  Haha, snakk om å lese tankene mine! Jeg har planlagt designendring i jula siden alle eksamenene er over og jeg har fri fra jobb! Skal bli deilig med en forandring på bloggen nå ja! :)

 • monica:)

  Hmm, der sa du noe…Jeg tror jeg skulle ha hatt noen råd fra medbloggere=p

 • trille

  Hihih, jeg lagde juledesign i går, jeg. :) Så koselig. Enda litt igjen, men jeg har prøvd meg på tegning i photoshop for første gang, og er egentlig ganske fornøyd. :)
  For noen uker siden forklarte Drea hvordan en kan overføre innlegg fra blogg.no til wordpress, og siden ipublish la om til wordpress, så har jeg faktisk fått alle innleggene mine på en blogg, og det har resultert i noen morsomme lesinger. Særlig når det gjelder de fra et år tilbake. :)
  Akkurat nå har jeg ikke energi til å skrive om noe annet enn koselige ting, exphiloppgaven min tar all seriøsiteten min fra meg. Ugh!
  Smil!

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie