En ærlig innrømmelse.

I dag har jeg virkelig tenkt over min mangel på inspirasjon til å blogge. Hvorfor har den minsket? Hvorfor har ikke jeg som alltid bruker å ha noe å blogge om, plutselig ikke så veldig lyst lenger? Hvorfor utsetter jeg bloggingen når jeg egentlig har noe å dele? Alle disse spørsmålene har virkelig rotet opp i hodet mitt, og jeg tror nå at jeg har funnet en liten løsning.

Jeg er fast bruker hos bloglovin, og jeg følger alt for mange blogger der. Før brukte jeg å være spent for å se om det har kommet noen nye blogginnlegg der inne, men nå ser jeg på det som et ork egentlig. Jeg følger alt for mange bloggere rett og slett. Det er kanskje slemt å si dette, men mange av de jeg har lagt til interesserer meg ikke en gang. De er der kun pga at jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke har de der.. Selv synes jeg det blir helt feil av meg å gjøre akkurat det. Det blir falskt, og ødelegger motivasjonen min. På bloglovin vil jeg ha blogger som inspirerer meg og som jeg ser opp til. Jeg vil også ha blogger som er kreative, og som har det lille ekstra. Derfor har jeg nå bestemt meg for å rydde opp i bloglovin listen min. Til dere som dette går “ut over”: Dere får det bedre uten meg. Hvem vil vel ha en leser som ikke er interessert, og som aldri kommenterer? Ikke jeg i alle fall.

Når dette er gjort satser jeg på at blogginsperasjonen min er tilbake igjen! Håper dere viser forståelse for dette!

Share

Comments

 1. says

  Jeg skjønner deg godt jeg:) Det er mange jeg følger på Bloglovin’ uten at jeg egentlig interesserer meg for bloggene deres. Burde kanskje være flinkere til å fjerne de jeg ikke liker lengre:P

 2. says

  Fullt forståelig, man må jo gjøre slik man selv føler.
  De bloggene jeg ikke følger, men som av og til skriver kommentar til meg, har jeg ikke på bloglovin, men kommenterer på innleggene deres av og til. Det funker for meg :)

  Lykke til med all blogging!

 3. says

  Oida, det hørtes skummelt ut:p Håper selvsagt du vil beholde meg, men om ikke, så har jeg selvdagt forståelse for det:-) Uansett håper jeg du finner tilbake til blogglysten, jeg følger deg videre uansett!

 4. says

  Selvfølgelig.

  Selv sitter jeg med litt motsatt problem. Jeg skulle gjerne hatt enda flere blogger å følge! :P

 5. says

  Skjønner det utrolig godt jeg! Skulle absolutt ryddet litt opp i min egen liste også, masse der som jeg aldri orker å lese og kommentere… :)

 6. says

  Jeg forstår deg veldig godt. Jeg må ta en liten opprydning på bloglovin selv. Jeg har i det miste laget ett par forskjellige grupper på bloglovin, sånn at mine ultimate favoritter ligger i en egen gruppe. Disse leser jeg alltid først, og resten tar jeg om jeg har tid.

 7. says

  Det forstår jeg godt, og jeg forstår også godt vist du “rydder bort” min blogg :P Skulle gjort det selv også.. med noen blogger! Ikke din da!

 8. says

  Skjønner deg godt jeg :)
  Rydder selv i min ettersom jeg følger folk en stund og kanskje det ikke intresserer meg å lese bloggen alikevell eller noe :P

 9. says

  Jeg gjorde det samme forrige uke ; ) Men tror jeg må rydde enda litt mer, er enda ett par blogger jeg tar å bruker “marker som lest” på hele tiden ;P

 10. says

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener, en sånn runde må jeg også gjøre. Det er noen blogger jeg følger bare fordi de følger meg, og jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke gjør det:p

 11. says

  Hei. Jeg skjønner deg veldig godt. Jeg har selv fjernet en del av bloggene jeg har lagt til på bloglovin’. Jeg hadde ikke tid til å følge med på alle bloggene. Nå har jeg bare 6-7 blogger der. Det finnes nok mange gode blogger der ute, men man må bare begrense det.

 12. says

  Jeg skjønner deg veldig godt jeg, og vurderer å gjøre det samme!! Blogging skal ikke handle om “dårlig samvittighet” eller å følge noen for å være hyggelig. Heldigvis er det mer moteblogger jeg følger da, som kommer til å bli slettet, og ikke de personlige bloggerne som jeg faktisk følger med på :)

  Håper bloggen min fortsatt er interessant nok for deg da ;P <3

 13. says

  Har kjent mye på det samme selv. Jeg har 10 ulike grupper der. Fotoblogger, kreative, verdt å lese, sterke sjeler ..osv
  Mange av de setter jeg ofte som lest, fordi jeg ikke orker innom. Men får meg ikke helt til å slette de heller, vil liksom få med meg alt.. :p

 14. says

  Uff, jeg er en sånn bloglovin-følger som aldri kommenterer. Det er faktisk skamfullt, men jeg syns det bare er trivelig å titte innom blogger av og til – og det er jo ikke alltid at man føler for å kommentere noe. Men som du sier: Det er jo bedre med lesere som kommenterer! Det er jo derfor man blogger! For at andre skal si sin mening om hva du skriver om ;- D

 15. says

  Jeg føler akkurat det samme. Jeg har sluttet å følge veldig mange blogger i det siste, fordi jeg føler det er et ork å lese dem.

Leave a Reply