dscn0104

En ærlig innrømmelse.

Nov 21, 2009

I dag har jeg virkelig tenkt over min mangel på inspirasjon til å blogge. Hvorfor har den minsket? Hvorfor har ikke jeg som alltid bruker å ha noe å blogge om, plutselig ikke så veldig lyst lenger? Hvorfor utsetter jeg bloggingen når jeg egentlig har noe å dele? Alle disse spørsmålene har virkelig rotet opp i hodet mitt, og jeg tror nå at jeg har funnet en liten løsning.

Jeg er fast bruker hos bloglovin, og jeg følger alt for mange blogger der. Før brukte jeg å være spent for å se om det har kommet noen nye blogginnlegg der inne, men nå ser jeg på det som et ork egentlig. Jeg følger alt for mange bloggere rett og slett. Det er kanskje slemt å si dette, men mange av de jeg har lagt til interesserer meg ikke en gang. De er der kun pga at jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke har de der.. Selv synes jeg det blir helt feil av meg å gjøre akkurat det. Det blir falskt, og ødelegger motivasjonen min. På bloglovin vil jeg ha blogger som inspirerer meg og som jeg ser opp til. Jeg vil også ha blogger som er kreative, og som har det lille ekstra. Derfor har jeg nå bestemt meg for å rydde opp i bloglovin listen min. Til dere som dette går “ut over”: Dere får det bedre uten meg. Hvem vil vel ha en leser som ikke er interessert, og som aldri kommenterer? Ikke jeg i alle fall.

Når dette er gjort satser jeg på at blogginsperasjonen min er tilbake igjen! Håper dere viser forståelse for dette!

Share
 • Isabella

  så utrolig søt blogg du har! :)

 • Monica Christine

  Det skjønner jeg godt. Er vel ikke annet å gjøre enn å håpe at du fortsetter å følge meg ;)

 • Nina

  Jeg skjønner deg godt jeg:) Det er mange jeg følger på Bloglovin’ uten at jeg egentlig interesserer meg for bloggene deres. Burde kanskje være flinkere til å fjerne de jeg ikke liker lengre:P

 • Mariell

  Fullt forståelig, man må jo gjøre slik man selv føler.
  De bloggene jeg ikke følger, men som av og til skriver kommentar til meg, har jeg ikke på bloglovin, men kommenterer på innleggene deres av og til. Det funker for meg :)

  Lykke til med all blogging!

 • Tone

  Oida, det hørtes skummelt ut:p Håper selvsagt du vil beholde meg, men om ikke, så har jeg selvdagt forståelse for det:-) Uansett håper jeg du finner tilbake til blogglysten, jeg følger deg videre uansett!

 • Maia Kristine

  sv: enig :D

  Jeg er ganske enig med deg, jeg følger også alt for mange blogger… :/

 • Caroline

  Skjønner deg godt. Jeg rydder stadig i min Bloglovinliste selv.

 • Rikke

  Selvfølgelig.

  Selv sitter jeg med litt motsatt problem. Jeg skulle gjerne hatt enda flere blogger å følge! :P

 • heleHelle

  Skjønner det utrolig godt jeg! Skulle absolutt ryddet litt opp i min egen liste også, masse der som jeg aldri orker å lese og kommentere… :)

 • Theri

  Jeg forstår deg veldig godt. Jeg må ta en liten opprydning på bloglovin selv. Jeg har i det miste laget ett par forskjellige grupper på bloglovin, sånn at mine ultimate favoritter ligger i en egen gruppe. Disse leser jeg alltid først, og resten tar jeg om jeg har tid.

 • kari

  forståelig… håper bare ikke du glemmer meg <3

 • Marte

  Det forstår jeg godt, og jeg forstår også godt vist du “rydder bort” min blogg :P Skulle gjort det selv også.. med noen blogger! Ikke din da!

 • Rita

  Skjønner deg godt jeg :)
  Rydder selv i min ettersom jeg følger folk en stund og kanskje det ikke intresserer meg å lese bloggen alikevell eller noe :P

 • Line

  Jeg gjorde det samme forrige uke ; ) Men tror jeg må rydde enda litt mer, er enda ett par blogger jeg tar å bruker “marker som lest” på hele tiden ;P

 • Marie

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener, en sånn runde må jeg også gjøre. Det er noen blogger jeg følger bare fordi de følger meg, og jeg får dårlig samvittighet hvis jeg ikke gjør det:p

 • Two Faces

  Hei. Jeg skjønner deg veldig godt. Jeg har selv fjernet en del av bloggene jeg har lagt til på bloglovin’. Jeg hadde ikke tid til å følge med på alle bloggene. Nå har jeg bare 6-7 blogger der. Det finnes nok mange gode blogger der ute, men man må bare begrense det.

 • Catina

  Jeg skjønner deg veldig godt jeg, og vurderer å gjøre det samme!! Blogging skal ikke handle om “dårlig samvittighet” eller å følge noen for å være hyggelig. Heldigvis er det mer moteblogger jeg følger da, som kommer til å bli slettet, og ikke de personlige bloggerne som jeg faktisk følger med på :)

  Håper bloggen min fortsatt er interessant nok for deg da ;P <3

 • Liljen - life as it is

  Har kjent mye på det samme selv. Jeg har 10 ulike grupper der. Fotoblogger, kreative, verdt å lese, sterke sjeler ..osv
  Mange av de setter jeg ofte som lest, fordi jeg ikke orker innom. Men får meg ikke helt til å slette de heller, vil liksom få med meg alt.. :p

 • Liljen - life as it is

  BTW: Lykke til med oppryddigen, og ingen kan bli sint pådeg for det, eller skuffet.. :)

 • Extravaganza

  Uff, jeg er en sånn bloglovin-følger som aldri kommenterer. Det er faktisk skamfullt, men jeg syns det bare er trivelig å titte innom blogger av og til – og det er jo ikke alltid at man føler for å kommentere noe. Men som du sier: Det er jo bedre med lesere som kommenterer! Det er jo derfor man blogger! For at andre skal si sin mening om hva du skriver om ;- D

 • Marie

  Jeg føler akkurat det samme. Jeg har sluttet å følge veldig mange blogger i det siste, fordi jeg føler det er et ork å lese dem.

 • Toyni

  har det litt slik selv iblandt jeg. det er jo lite vits i å ha de der når det blir et ork

Theme by Blogmilk   Coded by Brandi Bernoskie